Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την \”Ανυπόταχτη Κρήτη\”, Γ. Κυριακάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών:

\”Δώσαμε μια σκληρή εκλογική μάχη η οποία μας επέτρεψε να έρθουμε σε επαφή με χιλιάδες αγωνιστές, στις πόλεις, τα χωριά και τους χώρους δουλειάς σε ολόκληρη την Κρήτη. Μας έδωσαν την ψήφο τους 8.150 συμπολίτες μας, περισσότεροι κατά 60% από τις προηγούμενες εκλογές του 2010. Το ποσοστό μας έφτασε 2,36%, όμως παρόλα αυτά δεν εκλέξαμε εκπρόσωπο στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Το γεγονός αυτό δεν θα επηρεάσει τον αγώνα μας για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζόμενων και της νεολαίας, για την υπεράσπιση του νησιού μας από τα αδίστακτα επιχειρηματικά συμφέροντα που εφορμούν να λεηλατήσουν το νησί στο όνομα της ανάπτυξης.

Εννοείται πως στο β\’ γύρο δεν τίθεται για εμάς κανένα δίλημμα υποστήριξης κάποιου εκ των δύο υποψηφίων που εκπροσωπούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης που μας οδήγησαν σε αυτήν κατάσταση και καταφέρνουν ακόμα και σήμερα να υποκλέπτουν την ψήφο μεγάλων τμημάτων του λαού.

Συνεχίζουμε την μάχη και την επόμενη Κυριακή στηρίζουμε-ψηφίζουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές ως τη δύναμη εκείνη που παλεύει για την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ και την ανατροπή της επίθεσης ενάντια στον λαό μας\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook