Ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της ιστορίας του δίνει ο Α.Ο. Χανιά το βράδυ της Τρίτης (20/05, 19:30) με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.
Η Χανιώτικη ομάδα στοχεύει στη νίκη που θα της ανοίξει για τα καλά τον… δρόμο για τα \”σαλόνια\” της Super League. 
Ο Μουράτ Σεροπιάν σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, έχοντας πάλι στη διάθεσή του τους Θεοδωρόπουλο, Μαραγκουδάκη, Γκούμα, που δεν έπαιξαν λόγω καρτών στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή. Αντίθετα για τον ίδιο λόγο (κάρτες) δεν υπολογίζει στους Καμπλιώνη, Βαλλιάνο. Μετά από αρκετό καιρό ο τεχνικός του ΑΟΧ πήρε στην αποστολή τον Μπουντόπουλο, που είχε μπει στο \”ψυγείο\” λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. 
Η αποστολή του ΑΟΧ: 
Βασιλόγιαννης, Γκούμας, Θεοδωρόπουλος, Κοσταντίνοφ, Λουκίνας, Μανωλάς, Μαραγκουδάκης, Μπουντόπουλος, Πάγκαλος, Παγώνης, Παπατζίκος, Πιθαρούλης, Πότσι, Ρίζος, Σκάρος, Τσατσαρής, Τσάτσος, Χατζηισαΐας.

\”Ένας ακόμα τελικός\”

Η κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων του Α.Ο. Χανιά είναι μεγάλη και η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη σε φετινό παιχνίδι της ομάδας.
Οι \”Blue Boys\” με ανακοίνωσή τους κάνουν το δικό τους κάλεσμα για τον σημαντικό αγώνα:

«Ένας ακόμα ΤΕΛΙΚΟΣ για τον Α.Ο.Χανιά την Τρίτη στις 7.30 στο γήπεδο Περιβολίων. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Νίκη Βόλου και με νίκη την προσπερνάει στην βαθμολογία των play-off και κάνει ενα τεράστιο βήμα για την άνοδο στην superleague! Καλούμε τους Χανιώτες φιλάθλους να βρίσκονται εκεί για να δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ  και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πάρει την πολύτιμη νίκη! Εμείς σαν Blue Boys υποσχόμαστε να όπως και το παιχνίδι με την Κέρκυρα μια ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που θα δώσει ώθηση στους παικτες μας! Καλούμε επίσης τους παίκτες της ομάδας μας ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΝ \’\’ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ\’\’!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook