«Πετύχαμε ένα μεγάλο άθλο. Δώσαμε ένα καθαρό αγώνα και ενωμένοι όλοι σαν μια «γροθιά» πετύχαμε ένα εκλογικό αποτέλεσμα που μας δικαίωσε.

Ωστόσο, δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ακόμη πιο αποφασισμένοι, ακόμα πιο δυνατοί για πετύχουμε την τελική νίκη, για να πάρουμε την τύχη του δήμου στα χέρια μας!» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» κ. Βασίλης Λαμπρινός για να καταχειροκροτηθεί από τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού μια μέρα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου.

\"\"

«Δεν περισσεύει κανείς» τόνισε επανειλημμένα ο κ. Λαμπρινός απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο επιβεβαιώνοντας το πνεύμα ομαδικότητας και συλλογικότητας που κυριαρχεί στην ομάδα.

\"\"

Κοινή τοποθέτηση όλων ήταν ότι ο ανεξάρτητος χαρακτήρας της «Δύναμης Πολιτών» επιβραβεύτηκε από το εκλογικό σώμα και ότι αυτή η ανεξαρτησία εξακολουθεί να δίνει την «υπεροπλία» στην «Δύναμη Πολιτών».

\"\"

Παρών ήταν και ο αγωνιστής της Αντίστασης και της Δημοκρατίας και τέως δήμαρχος Ανωγείων κ. Γιώργος Κλάδος ο οποίος μίλησε στους συγκεντρωμένους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook