Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη:

\”Θέλω να ευχαριστήσω, εκ μέρους ολόκληρης της παράταξης ΒΙΑΝΝΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, όλους τους συνδημότες μας για την τιμή που μας έκαναν και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν η οποία εκφράστηκε με την μεγάλη εκλογική νίκη της παράταξής μας και την ισχυρή εντολή που μας έδωσαν στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και υποψηφίους του συνδυασμού μας, για τον όμορφο μεγάλο σπουδαίο, ανυστερόβουλο αγώνα που δώσαμε μαζί για το τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Μαζί συνεχίζουμε δυναμικά την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε από το 2011 όταν αναλάβομε για πρώτη φορά τη Διοίκηση του Δήμου μας, με μοναδικό σκοπό μια δημιουργική και αναπτυξιακή περίοδο για τον τόπο μας.

Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος θα είμαστε πάντα δίπλα στους δημότες μας και τις καθημερινές τους ανάγκες, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο μέσα από έργα υποδομής και πολιτισμού που θα αναδεικνύουν τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα ολόκληρης της περιοχής του Δήμου Βιάννου και των Τοπικών Κοινοτήτων.

Μαζί συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, και να προγραμματίζουμε για να υλοποιήσουμε τα έργα του Δήμου μας μέσα από διαδικασίες κοινωνικής σύγκλισης και συμμετοχικότητας.

Οι συνεργάτες μου και εγώ έχουμε την εμπειρία, τη θέληση, την ικανότητα, τη γνώση και το μεράκι για να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας που και δικαιούται και αξίζει.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook