«Θεριακλής» φαίνεται πως ήταν ο ανήλικος διαρρήκτης που «χτύπησε» ένα κατάστημα στη Νέα Πέραμο Καβάλας, για να κλέψει όλα κι όλα… τρία πακέτα τσιγάρα! Η φτωχική του λεία, όμως, ήταν αρκετή για να κηλιδώσει το ως τώρα λευκό ποινικό του μητρώο.

Το 15χρονο Ελληνόπουλο έσπασε με σφυρί το τζάμι του παραθύρου του καταστήματος ψιλικών για να κλέψει τα τσιγάρα. Όμως, ο ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού το οποίο ενεργοποιήθηκε και έτσι ο ανήλικος διαρρήκτης τράπηκε σε φυγή. Μετά από σύντομες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και ο 15χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη και τον άφησε ελεύθερο με προφορική εντολή της.

*** Εννέα διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών και της Κοζάνης είχαν διαπράξει έξη Έλληνες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στα Γρεβενά. Η δράση της σπείρας ξεκίνησε λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά και, στο διάστημα αυτό, τα μέλη της «χτύπησαν» εννέα σπίτια από τα οποία άρπαξαν χρυσαφικά και τιμαλφή, συνολικής αξίας 12.200 ευρώ.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook