Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Σεραφείμ Τσόκα απευθυνοντας πρόσκληση για δημόσιο διάλογο στον κ. Σταύρο Αρναουτάκη ενόψει του Β\’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ανακοίνωση:

\”Για τον συνδυασμό μας, ¨Κρήτη Μπορούμε¨, η ενημέρωση των Πολιτών είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας. Οι Πολίτες της Κρήτης απαιτούν να ενημερωθούν.

Να αποτιμήσουν έργο, να συγκρίνουν προγράμματα, να μάθουν τις θέσεις των δύο συνδυασμών, για όλα τα μεγάλα ζητήματα της Περιφέρειας. Να κρίνουν τις προτάσεις τους για τη συγκροτημένη αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, αλλά και για όλα τα θέματα της καθημερινότητας του Πολίτη.

Δυστυχώς, ο κ. Αρναουτάκης, αποφεύγει συστηματικά το δημόσιο διάλογο. Τρεις φορές ματαίωσε κοινή εμφάνισή μας. Έχει λόγους να φοβάται τη σύγκριση, και κάνει ό,τι μπορεί για να φτάσουμε στις κάλπες, χωρίς να έχει τη δυνατότητα ο Κρητικός να ακούσει να κρίνει και να επιλέξει ποιος εκφράζει αυθεντικά το όραμα για μια Κρήτη πρωταγωνίστρια.

Εκφράζοντας, λοιπόν, τη λαϊκή απαίτηση, ο συνδυασμός ¨Κρήτη Μπορούμε, κι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Σεραφείμ Τσόκας, απευθύνουν και πάλι πρόσκληση, στον κ. Αρναουτάκη, να προσέλθει σε διάλογο εφ΄ όλης της ύλης, για τα ζητήματα της Περιφέρειας. Σε συζήτηση, με επιχειρήματα, για όλα τα πραγματικά προβλήματα της Κρήτης.

Όσο κρύβεται, όσο προσπαθεί να ροκανίσει το χρόνο, όσο αρνείται να αποδεχθεί την πρόσκληση – πρόκλησή μας για διάλογο, τόσο πιο πολύ εκτίθεται στα μάτια των Πολιτών.

Εμείς δε θα πάψουμε να θέτουμε το ερώτημα: Γιατί κρύβεται ο κ. Αρναουτάκης; Γιατί αποφεύγει το διάλογο; Γιατί εμμένει στην τακτική της στρουθοκαμήλου;

Ας το αντιληφθεί επιτέλους, εν έτει 2014, κανένας δεν μπορεί να δοξασθεί κρυπτόμενος!…\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook