Ανακοίνωση της δημοτικής Παράταξης \”Άμεση Δημοκρατία\” για το εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Ηρακλείου:

\”Η Δημοτική Παράταξη \”Αμεση Δημοκρατία\” με επικεφαλής την κα Μόνα Αμανατίδου θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους συμπολίτες που την τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές εκλογές της Κυριακής, δίνοντας της την δυνατότητα να αγωνιστεί και εντός Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεδομένης της πενιχρής οικονομικής δυνατότητας, της μικρής χρονικής διάρκειας προετοιμασίας για τις εκλογές, της έλλειψης \”μηχανισμού\”, και την καταστρατήγηση θεμελιωδών κανόνων πολυφωνίας από μερίδα των ΜΜΕ, κάνοντας χρήση σχετικού επαίσχυντου νόμου της τροικανής συγκυβέρνησης. ο στόχος μας να ακουστεί η βαθιά βοή της κοινωνίας – που ζητά έναν Δήμο αλληλέγγυο στους χειμαζόμενους οικονομικά πολίτες, σε ρήξη με τις πολιτικές της τρόικα, και διαρκή, θεσμοθετημένο έλεγχο και συμμετοχή των δημοτών στις αποφάσεις των Αρχών- και εντός Δημοτικού Συμβουλίου, επετεύχθη.

Κυρίως όμως, αυτή η εξόχως πολιτική ψήφος και δεδομένων των ανωτέρω δυσκολιών, μεταφράζεται σε πολλαπλάσια του ποσοστού απήχηση των θέσεων μας. Θέσεων, για τις οποίες θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με τη αρωγή και τη συμμετοχή των συμπολιτών μας.

Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε.

Με εκτίμηση στους συμπολίτες μας,
Δημοτική Παράταξη \”Άμεση Δημοκρατία\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook