\”Χαιρετίζουμε όλους εκείνους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στους δήμους και την περιφέρεια Χανίων, που στηρίζει το ΚΚΕ. Το αποτέλεσμα είναι θετικό και πρέπει να έχει συνέχεια.
Καλούμε το λαό την επόμενη Κυριακή να ενισχύσει αυτή τη θετική τάση, να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που αποτελούν σημαντική πολιτική μάχη για το μέλλον του λαού και της χώρας μας.
Στους δήμους και την περιφέρεια Χανίων που η \”Λαϊκή Συσπείρωση\” δε συμμετέχει στο β’ γύρο, καλούμε το λαό, και όσους στήριξαν τους συνδυασμούς της να κρίνουν και να σταθούν με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους, και εκεί που αυτοί οι συνδυασμοί εμφανίζονται με επίσημη στήριξη από τα κόμματα αυτά, και εκεί που εμφανίζονται ως \”ανεξάρτητοι – υπερκομματικοί\”. 
Ο λαός να δείξει ότι επιλέγει έστω ένα μικρό εκλογικό βήμα απεγκλωβισμού από όλα τα κόμματα που στηρίζουν την εξουσία των μονοπωλίων και τα δεσμά της ΕΕ. Η καταδίκη της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δεν κρίνεται μόνο με τη μη ψήφιση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και με την απόρριψη της λογικής του \”μικρότερου κακού\” στο β’ γύρο και στις ευρωεκλογές. Ο λαός δεν μπορεί να σύρεται στις κάλπες με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα, εκβιασμούς, την τρομοκρατία και λόγω εκλογικού νόμου για τους δύο γύρους, ο οποίος πρέπει να καταργηθεί.
Είναι αναγκαία η ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, γιατί μπροστά τους οι εργαζόμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν νέα επίθεση από κυβέρνηση, ΕΕ και εργοδοσία. Η ενίσχυση αυτή θα σημάνει την καταδίκη των αντιλαϊκών πολιτικών, θα αποτελεί και το ισχυρό όπλο που έχει ο λαός μας για να πάρει μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας, αλλά και ταυτόχρονα να ανοίξει το δρόμο για την ελπίδα και την προοπτική, ενώ παράλληλα θα αποτελεί και την αφετηρία για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που κριτήριο θα έχει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων.
ΑΛΕΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΩΗΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook