Την έκπληξη έκανε ο Α.Ο. Κεραμειά ανακοινώνοντας την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιώργο Ανδρεαδάκη.
Ένας από τους πλέον καταξιωμένους και επιτυχημένους προπονητές των Χανίων αφήνει μετά από πάρα πολλά χρόνια την αγαπημένη του Ιωνία, για να αναλάβει τις τύχες του ΑΟΚ.
Η ανακοίνωση του ΑΟΚ:

«Ο Α.Ο. Κεραμειά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Γιώργο Ανδρεαδάκη.

Ο κ. Ανδρεαδάκης συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και θα παρακολουθήσει τους  ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κεραμειά σε ορισμένα φιλικά, πριν καταλήξει στις εισηγήσεις του προς τη διοίκηση.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας, αφού ευχαριστεί το μέχρι πρότινος προπονητή Νεκτάριο Μπουρμπάκη για τη μεγάλη του συνεισφορά στην πετυχημένη φετινή πορεία και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α\’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, του έχει προτείνει την παραμονή στον Α.Ο. Κεραμειά ως βοηθού προπονητή, αλλά και ως υπεύθυνου των ακαδημιών της ομάδας.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, προχωρά ο σχεδιασμός, που θα βασιστεί πάνω στην εισηγήσεις του νέου προπονητή, με δεδομένη την εμπειρία του, προπονητική και παιδαγωγική.

Επιπλέον, ο Α.Ο. Κεραμειά προχωρά και τα μεταγραφικά του θέματα, βολιδοσκοπώντας δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τυγχάνουν και θετικής εισήγησης του προπονητή της ομάδας.

Τέλος, ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης των γραφείων της ομάδας σε κτίριο στο κέντρο των Χανίων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ανάγκες για τη διεξαγωγή τακτικών συνεδριάσεων του Δ.Σ., αλλά και συναντήσεων των ποδοσφαιριστών με τον προπονητή.»

Συγχαρητήρια σε Άρη Βουκολιών και ΙΝΚΑ 

Ανακοινώσεις με τις οποίες συγχαίρει Άρη Βουκολιών και ΙΝΚΑ για την άνοδό τους στην Α\’ Κατηγορία εξέδωσε ο Α.Ο. Κεραμειά:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Κεραμειά συγχαίρει την ομάδα του Άρη Βουκολιών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β\’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων και παράλληλα την άνοδο στην Α\’ Κατηγορία.
Επίσης, συγχαίρει την ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α\’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook