Με την… άνεσή του έκανε ό,τι έκανε ένας νεαρός πορτοφολάς στην Χίο, που «έγδυσε» το θύμα του και του πήρε ακόμη και το αυτοκίνητο, με το οποίο πήγε σε τράπεζα του νησιού για να κάνει ανάληψη με την κλεμμένη κάρτα του. Είχε, μάλιστα, το θράσος να ρωτήσει τους υπαλλήλους ενός καταστήματος τι έπρεπε να κάνει για να… «θυμηθεί» το ΡΙΝ!

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του νεαρού φοιτητή που καθόταν στα εξωτερικά τραπεζάκια μιας καφετέριας στην παραλία και άρπαξε από το μπουφάν του 50 ευρώ, την κάρτα ανάληψης και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Πατώντας το κουμπί που ανοίγει τις πόρτες, ανακάλυψε το αυτοκίνητο σε ένα κοντινό παρκινγκ, μπήκε μέσα και πήγε στο ΑΤΜ μιας τράπεζας για να κάνει
ανάληψη!

Μια και δεν γνώριζε τον κωδικό πρόσβασης της κάρτας, μπήκε σε ένα κατάστημα για να ρωτήσει πού πρέπει να απευθυνθεί! Όμως, εκείνη τη στιγμή έφτασαν συμφοιτητές του θύματος, που αναγνώρισαν το σταματημένο αυτοκίνητο και, όταν είδαν τον δράστη να μπαίνει μέσα, κατάλαβαν τι είχε συμβεί, τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία. Ο φοιτητής, πάντως, δεν θέλησε να του υποβάλλει μήνυση!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook