Η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λία Ντερμανάκη απέστειλε ευχαριστήριο, διαβάστε το:
\”Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους! Φίλους, γνωστούς, γείτονες κι όσα μέλη της οικογενείας μου πίστεψαν σε μένα! Η 15η θέση στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του δήμου μας, ανάμεσα σε 44 άξιους κι αγαπητούς συνυποψήφιους, είναι μεγάλη τιμή για μένα! Αυτό όμως που τώρα προέχει είναι η νίκη του συνδυασμού μας την ερχόμενη Κυριακή! 
Την οφείλουμε στα Χανιά μας! Γιατί εδώ δεν πρόκειται για μια απλή αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο παρατάξεις, αλλά για την μάχη των μαχών! Μάχη, για να συνεχίσει ο Δήμος μας την αναπτυξιακή του πορεία (με τις όποιες καθυστερήσεις λόγω οικονομικών συνθηκών). 
Μάχη, για να υπάρχει \’\’ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ\’\’ ανάμεσα στον δήμαρχο που βλέπουμε μέσα στο δημαρχιακό γραφείο και σε αυτόν που κινεί τα νήματα των δημοτικών μας πραγμάτων! (ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ, ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ \’\’ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ\’\’). 
Είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία, να μπουν μια και καλή στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ όλοι αυτοί που όπως οι \’\’φελλοί\’\’, μπορούν να επιπλέουν με επιτυχία παντού και στο τέλος τα κάνουν… θάλασσα! Άνθρωποι που καμία σχέση δεν έχουν με το \’\’νέο\’\’ και το ελπιδοφόρο!
Αν συμβεί αυτό, η επόμενη πενταετία θα ανήκει δικαιωματικά σε νέους, μορφωμένους κι αξιόλογους ανθρώπους που όλοι ανεξαιρέτως οι συνδυασμοί διαθέτουν! Αν δεν συμβεί, θα μπούμε εμείς στο περιθώριο και στο προσκήνιο θα βρεθούν ξανά, άνθρωποι που εξαργύρωσαν την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στα κοινά, με το μέγιστο προσωπικό όφελος! Η ευθύνη που μας αναλογεί είναι μεγάλη.. Η ευκαιρία μοναδική.. Εύχομαι να την αξιοποιήσουμε με την ψήφο μας την ερχόμενη Κυριακή!
Χαρίκλεια Ντερμανάκη\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook