«Εγώ πυροβόλησα τη γυναίκα μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο ηθοποιός Μάικλ Τζέις, που σύμφωνα με τη Daily Mail, ομολόγησε ότι σκότωσε την επί δέκα χρόνια σύζυγό του, Έιπριλ Τζέις, 40 ετών, τη Δευτέρα 19 Μαιου, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τζέις πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του, στις 8.30 το βράδυ, 15 λεπτά, αφότου εκείνη  είχε γυρίσει μαζί με τους δύο τους γιους, από το μάθημα μπέιζμπολ. Τα δύο μικρά παιδιά-ηλικίας κάτω των 10 ετών-είδαν τον πατέρα τους να σκοτώνει την μητέρα τους, και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Αφορμή για το τραγικό γεγονός στάθηκε μία διαμάχη του ζευγαριού για τα χρήματα, καθώς είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.



\"\"

Τα χαρτιά του διαζυγίου του, από τον πρώτο του γάμο με την Τζένιφερ Μπίτερμαν, «καίνε» τον 51 χρονο Μάικλ Τζέις.  Τα έγγραφα που «είδαν» σήμερα το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν ότι ο Τζέις ήταν ένας βίαιος χαρακτήρας που είχε χτυπήσει στο παρελθόν την πρώην σύζυγό του -όχι μία- αλλά πολλές φορές. Την πρώτη φορά που την είχε χτυπήσει 

ήταν όταν ο γιος τους, ο μικρός Τζόρνταν, ήταν μόλις έξι μηνών, ο οποίος αναφέρεται ότι ούρλιαζε στην κούνια του. Κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης τους για την επιμέλεια του παιδιού, ο Μάικλ Τζέις είχε απειλήσει πολλές φορές δημόσια την πρώην γυναίκα του, ενώ δεν είχε διστάσει να της στείλει ένα email στο οποίο της έγραφε ότι θα τη σκοτώσει. Η πρώτη αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε από την Μπίτερμαν, το 1995, και τελικά εκδόθηκε το 2002.



\"\"

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο σπίτι βρήκαν την Έιπριλ, μητέρα τριών παιδιών, νεκρή από πυροβολισμό. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον τα δύο παιδιά-το τρίτο είναι από προηγούμενη σχέση της αδικοχαμένης μητέρας- βρίσκονταν στο σπίτι, την στιγμή του πυροβολισμού. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ και τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.



\"\"

Ο 51χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Τραγική ειρωνία, ότι ο ρόλος που τον καθιέρωσε ήταν αυτός ενός αστυνομικού, στην τηλεοπτική σειρά «The Shield», που ήταν η μεγαλύτερη και μακροβιότερη στην 22χρονη καριέρα του ηθοποιού.

Ο Μάικλ Τζέις είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενσαρκώνοντας τον Μάικλ Τζόρνταν στην ταινία  «Michael Jordan: An American Hero».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook