Κάλεσμα προς τους Κρητικούς, απηύθυνε η Ελευθερία Ντιγριντάκη – Μανούσακα η οποία είχε κατέβει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Σεραφείμ Τσόκα, \”Κρητη Μπορούμε\”.

Η κ. Ντιγριντάκη, αφού πρώτα ευχαριστεί τους πολίτες που στήριξαν την ίδια και το συνδυασμό, καλεί τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή Σεραφείμ Τσόκα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της:

\”Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν , στην πρώτη μου προσπάθεια να ασχοληθώ με τα κοινά, δίνοντάς μου 1578 σταυρούς προτίμησης στον Νομό Χανίων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους όσους στήριξαν το συνδυασμό μας.

Μπράβο σε αυτούς που κατάλαβαν ότι ο Σεραφείμ Τσόκας , παρόλο που δεν γεννήθηκε στην Κρήτη , έχει αποδείξει με το έργο του παλαιότερα , ότι είναι ποιο Κρητικός από κάποιους άλλους , που επικαλούνται καταγωγές και ρίζες.

Κρητικός δεν είναι μόνο αυτός που γεννήθηκε στην Κρήτη , είναι και αυτός που την αγάπησε , έγινε μόνιμη κατοικία γι\’ αυτόν και την οικογένειά του, προσέφερε και έδωσε όλη του την ψυχή για αυτή.

Στην προσπάθειά μας αυτή , 19.000 Χανιώτες και στο σύνολο 92.000 Κρητικοί , κατάλαβαν και πίστεψαν , ότι χρειάζεται αέρας ανανέωσης στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Παρόλο που στην σειρά κατάταξης δεν είμαι σε εκλόγιμη θέση , καλώ όλους τους συμπατριώτες μου Κρητικούς , να θυμηθούν τα έργα και την ανάπτυξη του νησιού μας την περίοδο 2004 – 2009 , να διαβάσουν το πρόγραμμά μας και τις θέσεις μας για την πρόοδο του νησιού μας , να συγκρίνουν και να αναλογιστούν.

Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η λασπολογία. Δε θα με ακούσετε ποτέ να κατακρίνω κανένα.

Δεν θα πω ότι δεν έκαναν τίποτα οι άλλοι για την Κρήτη . Έκαναν , αλλά μπορούσαν να τα μοιράσουν ίσα σε όλο το νησί. Έκαναν , αλλά μπορούσαν να κάνουν περισσότερα.

Ο Σεραφείμ Τσοκας με τον συνδυασμό \’\’ ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ \’\’ είναι ο μόνος που πραγματικά ξέρει τι είναι αυτοδιοίκηση.

Είναι ο μόνος που πραγματικά μπορεί!

Καλώ όλους τους Κρητικούς την επόμενη Κυριακή να το σκεφτούν καλά.

Στα χέρια μας κρίνεται η αλλαγή. Να δώσουν ψήφο προτίμησης στον Σεραφείμ Τσοκα.

Να δώσουν δύναμη στον συνδυασμό \’\’ ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ \’\’ ώστε ο παλαιοκομματισμός να μπει στο περιθώριο , και ο μόνος στόχος να είναι η Κρήτη.

Για να υπάρξει πρόοδος και να μοιραστεί ισότιμα η ανάπτυξη στην Κρήτη.

\’\’ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΙΔΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ . ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ\’\’

\’\’ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ\’\’

\’\’ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ\’\’

Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς!\”

Ντιγριντάκη – Μανούσακα Ελευθερία ( Ρία )
Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός
Ανώπολης 48 Παχιανά
Χανιά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook