Το σκάφος "ΠΑΝΕΦΗ" του Ι.Ο. Χανίων πήρε την 1η θέση στον αγώνα, που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Χανίων, στο πλαίσιο του κοινού πρωταθλήματος των δύο Ομίλων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Την περασμένη Κυριακή (18/5) έγινε ο αγώνας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και ο οποίος ήταν ενταγμένος στο ετήσιο τοπικό πρωτάθλημα που διοργανώνουν από κοινού Ν.Ο.Χ. και Ι.Ο.Χ. Η διαδρομή ήταν Ν.Ο.Χ.-νήσος Θοδωρού-Ν.Ο.Χ., αποστάσεως 9 ναυτικών μιλίων. 
Χαρακτηριστικό του καιρού ήταν οι έντονες μεταβολές του ανέμου τόσο σε διεύθυνση (Β-ΒΔ) όσο και ένταση (2-4 μποφόρ), ιδίως στην περιοχή του νησιού, με ανάλογες εναλλαγές στην πρωτοπορία των σκαφών. 
Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: 
Στην 1η θέση το σκάφος "ΠΑΝΕΦΗ" (Ι.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Γ. Παπαδάκη, Θ. Γιανερίδη, Μ. Σαμψάκη, Δ. Χατζηγογό, Α. Μετούσι, Ρ. Καραγιαννίδη και Γ. Αρβανιτίδη. 
Στην 2η θέση το σκάφος "ΓΛΑΥΚΗ" (Ι.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μάμαλη και πλήρωμα τους Ν. Ζαχαριουδάκη, Μ. Χαροντάκη, Β. Κοζωνάκη, Λ. Λαμπρινάκη, Β. Πολίτη και S. Bertrand.
Στην 3η θέση το σκάφος "ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ" (Ν.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Α. Κοτόπουλο, Δ. Γαγάρα, Α. Ματθαίο, Ι. Τζινάκη και Ν. Πετρίδη. 
Στην 4η θέση το σκάφος "ΑΙΘΡΑ" (Ν.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση και πλήρωμα τους Α. Μαντόγλου, Α. Αλεξίου, Κ. Κοτσίφη και Ν. Μαυρεδάκη. 
Η απονομή των επάθλων έγινε μετά το πέρας του αγώνα. Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος είναι στις 7, 8 και 9 Ιουνίου με διαδρομή Χανιά-Γραμβούσα και επιστροφή, με διοργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων.