Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου σε ανακοίνωση που εξέδοσε αναφέρει τα εξής:
\”Τις τελευταίες μέρες, συστηματικά και οργανωμένα, ομάδες ατόμων, ακόμα και μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, αφαιρούν τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Α. Τσίπρα, αυτή την Παρασκευή 23/05/2014 στην Πλατεία Ελευθερίας.
Καταγγέλλουμε κατηγορηματικά τέτοιου είδους συμπεριφορές και εύλογα αναρωτιόμαστε ποια άραγε άτομα και εξυπηρετώντας ποιο σκοπό, προβαίνουν στο συστηματικό ξήλωμα των αφισών της συγκέντρωσης. Τέτοιου είδους πρακτικές δυναμιτίζουν το κλίμα, προσβάλλουν τον πολιτικό πολιτισμό, αποδεικνύοντας τον προφανή εκνευρισμό και πανικό κάποιων προ των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης. 
Οι αρμόδιοι φορείς και υπηρεσίες, για την διεξαγωγή των εκλογών και την τήρηση της τάξης, οφείλουν να διαφυλάξουν το ήρεμο πολιτικό κλίμα και την ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα με ίσους όρους για όλους τους κομματικούς σχηματισμούς, προβαίνοντας άμεσα σε κάθε απαραίτητη προς τούτο ενέργεια.
Η ανατροπή και η μεγάλη πολιτική αλλαγή με τη δύναμη της ψήφου των πολιτών δεν ανακόπτεται με τέτοιες παλαιοκομματικές πρακτικές. Καλούμε όλον τον Κρητικό λαό, τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες στην μεγάλη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ελευθερίας, σε μια παλλαϊκή γιορτή ανατροπής των βάρβαρων κυβερνητικών πολιτικών.
Η Κρήτη των αγώνων για ελευθερία, δημοκρατία, αξιοπρέπεια την Παρασκευή το βράδυ από την πλατεία Ελευθερίας θα στείλει βροντερό μήνυμα καταδίκης των ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Η Δευτέρα θα είναι η πρώτη μέρα μιας νέας εποχής.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook