Στα Καμίνια, στα Δειλινά, στη Θέρισσο, στον Πόρο και στον Άη Γιάννη βρέθηκαν απόψε κλιμάκια υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ του κ. Γιάννη Κουράκη.
Τα κλιμάκια, που βρέθηκαν στις περιοχές αυτές, συνομίλησαν με τους κατοίκους για τα θέματα που τους απασχολούν. Οι υποψήφιοι των Ανοιχτών Οριζόντων παρουσίασαν το σχέδιο του συνδυασμού για παρεμβάσεις και έργα που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπλαση και ανάπτυξη των περιοχών και στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.
Τα κλιμάκια των Ανοιχτών Οριζόντων δέχθηκαν θερμά συγχαρητήρια από τους δημότες για το νικητήριο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών και διαβεβαιώσεις ότι και στην επόμενη εκλογική μάχη θα υπάρξει συστράτευση για να συνεχιστεί με συνέπεια το έργο της Δημοτικής Αρχής. 
Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι ευχαρίστησαν τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του και δεσμεύτηκαν ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει με το ίδιο πείσμα και με σκληρή δουλειά για να γίνει πραγματικότητα το όραμά της για την πόλη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook