Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης \”Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου\”, αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές:

\”Ένας ενδιάμεσος σταθμός του ταξιδιού που ξεκινήσαμε μαζί τελείωσε με τις εκλογές. Το 15% είναι ένα ποσοστό που μπορεί αντικειμενικά να εκτιμηθεί είτε ως βάση εκτόξευσης, είτε ως ένας τερματικός σταθμός… Από εμάς εξαρτάται, από τη θέληση του καθενός μας να παραχωρήσουμε χώρο από το ατομικό στο συλλογικό.

Δώσαμε έναν τίμιο, καθαρό πολιτικό αγώνα. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε ιδέες πρωτόγνωρες στην κοινωνία, να θέσουμε σε πρώτο πλάνο τα προβλήματα και την πολιτική τους διάσταση και όχι τις διάφορες \”υποχρεώσεις\”.

Προσπαθήσαμε να περάσουμε στην κοινωνία την αντίληψη της συμμετοχής και του αγώνα, τη συνειδητοποίηση της ευθύνης που έχει ο καθένας μας για τη λειτουργία του δήμου και των θεσμών του. Δεν μπορέσαμε να επιδράσουμε καταλυτικά σε νοοτροπίες δεκαετιών, νοοτροπίες ανάθεσης και διαμεσολάβησης, που διεκπεραιώνονται σε καθαρά προσωπικό επίπεδο.

Υποσχεθήκαμε αγώνα στο πλευρό της δοκιμαζόμενης κοινωνίας, δημοκρατικές διαδικασίες, δικαιοσύνη και διαφάνεια και παρουσιάσαμε ένα πρόγραμμα που κύρια κατεύθυνσή του είναι η βιώσιμη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου και των ανθρώπων του, σε ένα περιβάλλον ισοπολιτείας και ισόρροπης κατανομής πόρων.

Παραμένουμε μαζί, δυνατοί, αποφασισμένοι και ταγμένοι στο κοινό συμφέρον, με όραμα μια πραγματικά χειραφετημένη κοινωνία και τοπική αυτοδιοίκηση, όπου το συλλογικό καλό θα υπερτερεί των ατομικών συμφερόντων.

Η εκλογική αυτή μάχη μπορεί να δοκίμασε τις αντοχές μας, αλλά μας ενδυνάμωσε και μας γέμισε εμπειρία και αποφασιστικότητα.

Εμείς δε θα περιμένουμε την ωρίμανση των συνθηκών! Θα παρεμβαίνουμε καίρια και αποφασιστικά στο πλευρό της αγωνιζόμενης κοινωνίας! Ανάλογα με τις δυνάμεις μας, θα είμαστε η δημιουργική μαχητική αντιπολίτευση, που μας έταξε η κοινωνία!

Ευχαριστούμε όσες και όσους εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιό μας! Τους θέλουμε ισότιμους συμμέτοχους για να φτιάξουμε το νέο Μαλεβίζι!

Συγχαρητήρια σε όλους του υποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν! Ήταν ένας αγώνας δίκαιος, σωστός και δύσκολος. Εμείς δε διαθέταμε επαγγελματικά επιτελεία και μέγα-χορηγούς. Σεβαστήκαμε τον ψηφοφόρο σε όλη τη διαδικασία και δεν προσβάλαμε τη νοημοσύνη κανενός. Ήμασταν όλοι μας εθελοντές σε έναν ωραίο αγώνα!

Κρατάμε τις καλές στιγμές, αυτές που ενδυναμώνουν τα ΕΜΕΙΣ! Μόνο ενωμένοι και αποφασισμένοι θα είμαστε δυνατοί!

Ελεύθεροι δημότες Μαλεβιζίου
υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Καμπιτάκης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook