Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης \”Άμεση Δημοκρατία\”, με επικεφαλής την Μόνα Ανμανατίδου, για τον β\’ γύρο των δημοτικών εκλογών:

\”Η Δημοτική Παράταξη \”Άμεση Δημοκρατία\”, αταλάντευτη στον στόχο της για θεσμοθέτηση ελέγχου και συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, θεωρεί ότι οι Ηρακλειώτες δεν χρειάζονται, ούτε πρέπει να δέχονται πολιτικές κατευθύνσεις.

Θεωρούμε την πλειοψηφία της κοινωνίας αρκετά υγιή και ώριμη να κρίνει η ίδια εάν επιθυμεί αλλαγή προσώπων στον Δημαρχιακό θώκο ή παραμονή της υφιστάμενης Αρχής. Σαν γενική αρχή, θεωρούμε ότι ενεργός πολίτης είναι αυτός που δεν απέχει, αλλά παίρνει θέση για τα κοινά.

Η “Άμεση Δημοκρατία” θέλει έναν Δήμο αλληλέγγυο στους χειμαζόμενους οικονομικά πολίτες, στην πράξη, και όχι σε προεκλογικές εξαγγελίες, σε ρήξη με τις πολιτικές της τρόικα και των τοκογλύφων, και διαρκή, θεσμοθετημένο έλεγχο και συμμετοχή των δημοτών στις αποφάσεις των Αρχών.

Όποια Δημοτική Αρχή εκλεγεί την Κυριακή, θα συναντήσει σφοδρή αντιπολίτευση εφ’όσον πράττει αντίθετα με τις αρχές και τα προτάγματα για τα οποία οι Ηρακλειώτες μας έστειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook