Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης \”Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες\”, μετά τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες προκειμένου συλλογικά να πάρουν αποφάσεις για την στάση που θα τηρήσουν την ερχόμενη Κυριακή, αναφέρεται:

\”Ευχαριστούμε τους συνδημότες, όσες και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Παρ’ ότι η παράταξή μας παρουσίασε αύξηση στις εκλογές, το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν αρκετό να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις στο Δήμο. Δεσμευόμαστε για μια ισχυρή αντιπολίτευση με βάση τις προγραμματικές μας θέσεις με την συμμετοχή των ενεργών πολιτών.

Στο στόχαστρό μας ήταν και θα είναι οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζονται στην τοπική αυτοδιοίκηση και αυτοί που την εφαρμόζουν ή την διακηρύττουν.

Οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις για δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία στο Δήμο, για την αλλαγή της πολιτικής του Δήμου και του τρόπου άσκησης με διαφάνεια, δημοκρατία, συμμετοχή θα είναι η καθημερινή παρέμβασή μας στην πόλη – στο Δήμο και τις λειτουργίες του.

Καλούμε τους δημότες να πάρουν μέρος μαζικά στην εκλογική διαδικασία και πιστεύουμε ότι έχουν γνώση, κρίση και ωριμότητα για να αποφασίσουν τη στάση τους στο β’ γύρο.

Τέλος σας καλούμε να ενισχύσετε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευροεκλογές και να συμμετέχετε μαζικά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Παρασκευής με τον Α. Τσίπρα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook