Μετά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον ΣΥΡΙΖΑ από τις κατά καιρούς αμφιλεγόμενες δηλώσεις του περι των οικονομικών, ο βουλευτής Χανίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκαλεί ένα ακόμη σοκ στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Λίγες ώρες μετά την απόφαση του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών» που στηρίχθηκε και απαρτίζεται κυρίως από ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, να μην πάρει ουδεμία θέση στις επαναληπτικές εκλογές για τον Δήμο Χανίων, ο Γιώργος Σταθάκης ακολουθώντας προσωπική γραμμή κάλεσε ευθαρσώς τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν τον Μανώλη Σκουλάκη, επειδή – είπε – είναι «μνημονιακός».

Σύμφωνα με την είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στην διάρκεια συνέντευξης με υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές ο κ.Σταθάκης ερωτώμενος σχετικά (τυχαίο;) είπε: \”Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει διατυπωθεί ευθέως για τον δεύτερο γύρο των εκλογών: να τεθεί φραγμός στους υποψήφιους δημάρχους, οι οποίοι στηρίζονται από το δίπολο Σαμαρά- Βενιζέλου, ανήκουν δηλαδή στο μνημονιακό μπλοκ. Στην περίπτωση των Χανίων υπό αυτές τις συνθήκες, – νομίζω αβασάνιστα βγαίνει το συμπέρασμα- ότι πρέπει να μην στηριχθεί, να μην ψηφιστεί ο υποψήφιος ο οποίος ανήκει σε αυτό το μπλοκ. Και ο υποψήφιος αυτός είναι ο κ. Σκουλάκης…\” (Χ.Ν.)

Να δούμε πως θα εξηγήσει στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ή σε εκείνους που σκέφτονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, το γιατί είναι «αντιμνημονιακοί», τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ (θυμάστε τα μνημόνια της τρικομματικής;) που συμμετέχουν στον άλλον συνδυασμό.

Και γιατί να μην ψηφίσουν ανάλογα και για τις ευρωεκλογές.
Με τέτοια διγλωσσία ας μην «ψάχνονται» για το τις πταίει για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο Αδέσποτος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook