Την σαφή και ξεκάθαρη θέση των δύο συνδυασμών που είναι υποψήφιοι για τις επαναληπτικές εκλογές στον Δήμο Χανίων, αναφορικά με το μέλλον της ΔΕΥΑΧ, ζητά με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ των ΟΤΑ Ν.Χανίων.

Αφορμή στάθηκε ανακοίνωση του συνδυασμού "Χανιά - Μαζί για τον Δήμο μας" στην οποία επισημαίνεται πως στις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού του κ.Τάσου Βάμβουκα "δεν γίνεται καμία αναφορά στη λειτουργία και το έργο της ΔΕΥΑ Χανίων, ενώ απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά ή δέσμευση όσον αφορά τη διασφάλιση της διαχείρισης του αγαθού του νερού από το Δήμο, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάργησης της Δημοτικής Επιχείρησης, θέση την οποία έχει διατυπώσει κατά καιρούς, ο πρώτος τη τάξει σύμβουλος του κ. Βάμβουκα, Μ. Κεμεσίδης."

Η ανακοίνωση του Σωματείου έχει ως εξής:

"Σας ενημερώνουμε οτι σήμερα Πέμπτη 22/05/2014 και ώρα 13,25 μ.μ δημοσίευσε το flashnews.gr ανακοίνωση του συνδυασμού "Χανιά- Μαζί για τον Δήμο μας" με τίτλο "ακαταλόγηστες-ανεφάρμοστες-προχειρογραμμένες οι δεσμέυσεις του Τ. Βάμβουκα". Εκεί αναφέρεται ως "συμπέρασμα" οτι ... "δεν αποκλείεται η υποβάθμιση/κατάργηση/ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων." από τον συνδυασμό του Τάσου Βάμβουκα.
Λόγω αυτού, επικρατεί μεγάλος αναβρασμός μεταξύ των συναδέλφων.
Ζητούμε λοιπόν και από τους δύο συνδυασμούς, μέχρι αύριο το μεσημέρι, να ξεκαθαρίσετε δημόσια με δηλώσεις σας αλλά και με επίσκεψη στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ τις θέσεις του συνδυασμού σας περί της συνέχισης λειτουργίας, νομικού πλαισίου κλπ της Δ.Ε.Υ.Α.Χ

Για το Δ.Σ του Σωματείου των Εργαζομένων στις Δ.Ε.Υ.Α
των Ο.Τ.Α Ν. Χανίων


  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Πέτρος Ζησάκης     Δημήτρης Αναγνωστόπουλος"