Τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Πόρου και Κατσαμπά επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ κ. Γιάννης Κουράκης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, μαζί με την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο κ. Δέσποινα Συγγελάκη, συνομίλησαβν με τους ηλικιωμένους για τα θέματα που τους απασχολούν και τους ενημέρωσαν για τις δράσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί και για τις δομές φροντίδας που έχουν αναπτυχθεί από τη Δημοτική Αρχή.

Παράλληλα, ο κ. Κουράκης τους παρουσίασε το σχέδιο των Ανοιχτών Οριζόντων για την περαιτέρω ανάπτυξη και προσφορά υπηρεσιών στήριξης των ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Με τις παρεμβάσεις αυτές, τους είπε ο κ. Κουράκης, θέλουμε να στηρίξουμε εσάς, που ως θεμέλια της σύγχρονης οικογένειας συμβάλλετε στην προσπάθεια για κοινωνική συνοχή. «Για τη συνολική σας προσφορά, θέλουμε να ξέρετε ότι είμαστε στο πλευρό σας με συγκεκριμένο πρόγραμμα και με τα έργα μας» τόνισε ο επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων.

Από την πλευρά τους τα μέλη των ΚΗΦΗ Πόρου και Κατσαμπά, ευχαρίστησαν τον κ. Κουράκη για το έργο της Δημοτικής Αρχής, του εξέφρασαν τη στήριξή τους στις εκλογές της Κυριακής και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει ενεργά τους ηλικιωμένους και την Ηρακλειώτικη οικογένεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook