Σε ραδιόφωνα ολόκληρης της Κρήτης θα δώσει αύριο Παρασκευή συνεντεύξεις ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Κρήτη Πρώτη Δύναμη ξεκινά τις συνεντεύξεις του, προκειμένου να ενημερώσει τους κρητικούς για το έργο και τους στόχους του για την επόμενη πενταετία, στις 09:00 το πρωί από τον ραδιοφωνικό σταθμό Style 100 της Σητείας.

Μισή ώρα αργότερα ο κ. Αρναουτάκης θα δώσει συνέντευξη στον Τeam fm του Ρεθύμνου και στο δημοσιογράφο Γιάννη Καλαιτζάκη, ενώ στις 10 το πρωί θα βγει στο ραδιοφωνικό σταθμό του Σκάι Κρήτης με τη δημοσιογράφο Ειρήνη Τσάκα.

Αργότερα στις 10:30 ο περιφερειάρχης Κρήτης θα δώσει συνέντευξη στο Candia News Radio και στο δημοσιογράφο Αλέκο Ανδρικάκη και στις 11:00 στον Alpha Radio στο δημοσιογράφο Σωτήρη Μεταξά, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη στο Ράδιο Κρήτη και στον δημοσιογράφο Μανώλη Αργυράκη.

Το βράδυ στις 23:00 ο κ. Αρναουτάκης θα εμφανιστεί στο ΤVCRETA σε μια συνέντευξη εφόλης της ύλης με τους δημοσιογράφους Μανώλη Αλεξάκη και Σωτήρη Μεταξά.