Κλιμάκια υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ βρέθηκαν σήμερα σε διάφορες περιοχές της πόλης του Ηρακλείου προκειμένου να ενημερώσουν τους δημότες για το έργο και το πρόγραμμα των Ανοιχτών Οριζόντων και του Γιάννη Κουράκη.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πήγαν στην Αγία Τριάδα, τη Θέρισσο, τη Φορτέτσα αλλά και στη λ. Μάχης Κρήτης, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους και τους ενημέρωσαν για τα έργα, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Επίσης, τους μίλησαν για τις προγραμματισμένες ενέργειες και το σχέδιο ανάπτυξης των Ανοιχτών Οριζόντων για όλο το Δήμο Ηρακλείου, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία υποδομών και υπηρεσιών, που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή του δημότη και θα δώσουν ώθηση στην τοπική οικονομία.

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλια από τους δημότες για το έργο που έχει γίνει στην πόλη αλλά και για τη νίκη των Ανοιχτών Οριζόντων κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Ταυτόχρονα εξέφραζαν τη στήριξή τους στο συνδυασμό του κ. Γ. Κουράκη και την επόμενη Κυριακή ώστε να ανανεωθεί η θητεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής και να μην ανακοπεί η πορεία της ανάπτυξης και της προόδου για το Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook