Ασυγκράτητος και έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ένας 49χρονος από το Τενεσί των ΗΠΑ αποφάσισε να εκτονωθεί σεξουαλικά με ένα… μηχάνημα ανάληψης χρημάτων.

Ο Λόνι Τζέι Χάτον άφησε έκπληκτους τους θαμώνες εστιατορίου, όταν αφού μπήκε στο χώρο κατευθύνθηκε αμέσως στο ΑΤΜ, κατέβασε το παντελόνι του, στη συνέχεια το εσώρουχό του και επιδόθηκε σε σεξουαλικές περιπτύξεις με το μηχάνημα.

Ανικανοποίητος, προφανώς από τις επιδόσεις του… ψυχρού ΑΤΜ, κατευθύνθηκε προς ένα τραπέζι που βρισκόταν στο χώρο, όπου επανέλαβε την πράξη. Μη βρίσκοντας ούτε εκεί τη θέρμη που αποζητούσε, τριγυρνούσε στο εστιατόριο γυμνός και εμφανώς ζαλισμένος από το πολύ αλκοόλ, μέχρι που οι άνδρες της αστυνομίας που κλήθηκαν να επέμβουν, τον συνέλαβαν.

«Μόλις έφτασε στο ΑΤΜ, κατέβασε το παντελόνι και τα εσώρουχά του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχεια επιχείρησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με το μηχάνημα», δήλωσε έκπληκτος ο αστυνομικός Μάικλ Ρίκαρντ.

Ο θερμός άνδρας καλείται να καταβάλει πρόστιμο ύψους 25 δολαρίων και τον ερχόμενο Ιούλιο πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου για τις άσεμνες πράξεις του. Τα θύματα της κακοποίησής του, πάντως, δεν αναμένεται να καταθέσουν εναντίον του.

protothema.gr