Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και επικεφαλής του Συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ κ. Γιάννη Κουράκη οι κάτοικοι της Αγίας Αικατερίνης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνάντησε τους κατοίκους στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα της περιοχής και ακολούθησε ουσιαστικός διάλογος, με τον κ. Κουράκη να παρουσιάζει το έργο και το ολοκληρωμένο σχέδιο των Ανοιχτών Οριζόντων για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ. Κουράκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό, που κατασκευάζεται ήδη στην οδό Λουδοβίκου Παστέρ. Επίσης ενημέρωσε τους κατοίκους για τις προγραμματισμένες από τη Δημοτική Αρχή παρεμβάσεις, όπως η ανάπλαση της οδού Ξάνθου που ενώνει τον Μπεντεβή με τον Κατσαμπα, ένα έργο είναι υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ, που ακολουθεί τη διάνοιξη της οδού Αστρινάκη και η κατασκευή του Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου στα Νταμάρια. Ακόμη έκανε αναφορά σε άλλες διανοίξεις δρόμων, στην κατασκευή δύο παιδικών χαρών στην περιοχή, που ήδη έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και σε παρεμβάσεις που σχετίζονται με θέματα καθημερινότητας.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έργο και το πρόγραμμα των Ανοιχτών Οριζόντων, εξέφρασαν τη στήριξή τους στον κ. Κουράκη και το συνδυασμό του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής.