«Μόνο η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την ευρωπαϊκή προοπτική, την πολιτική σταθερότητα, την ομαλή πορεία στο αύριο». Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του, με την οποία καλεί τους πολίτες της Αθήνας στην αυριανή συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κυβερνώντος κόμματος, Μανώλης Κεφαλoγιάννης

Στη δήλωσή του, ο κ. Κεφαλογιάννης -αφού αναφέρει ότι «η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη»- επισημαίνει ότι «όλοι πια παραδέχονται ότι η επιλογή μας δικαιώθηκε. Σήμερα η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της. Για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν ζει πια με δανεικά. Το πλεόνασμα επιστρέφει σ΄αυτούς που τo έχουν πραγματικά ανάγκη. Ανοίγει, ο δρόμος για μία οριστική λύση στο πρόβλημα του χρέους».

Ο κ. Κεφαλογιάννης, που είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής, υπογραμμίζει ακόμα πως «η Ευρώπη χρειάζεται δομικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις».

«Θέλουμε να ζήσουμε σε μία Ευρώπη με ελευθερία και αξιοπρέπεια. Μία Ευρώπη αρχών και αξιών. Αγωνιζόμαστε ώστε οι νέοι να κοιτάζουν το μέλλον τους ξανά, με αυτοπεποίθηση. Να σταματήσουμε να κληρονομούμε τα δικά μας χρέη στα παιδιά μας» συμπληρώνει ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.

Και καταλήγει: «Χτίζουμε τη Νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε με τη στήριξή σας, τον αγώνα και την ψήφο σας, στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι Πρώτη Δύναμη. Η δύναμη της Ελλάδας στην Ευρώπη»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook