Η οικογένεια Γιαννακόπουλου ξεκίνησε πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την υποστήριξη των ελληνικών φαρμακείων.

Σε μία εποχή που απειλείται η αποστολή του φαρμακείου ως πυρήνα προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας, η οικογένεια Γιαννακόπουλου με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της φροντίδας της υγείας, θεώρησε υποχρέωση της να επικοινωνήσει με την ελληνική κοινωνία και να την ενημερώσει για τις επιπτώσεις των πολιτικών που προωθούν την άκρατη εμπορευματοποίηση στο χώρο του φαρμάκου.

Η εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΒΙΑΝΕΞ αναδεικνύει την επιστημονική και κοινωνική αποστολή του ελληνικού φαρμακείου, την παραγωγική σύνδεσή του με την ελληνική βιομηχανία φαρμάκου και την αξία του ως μέρος της ιστορίας του τόπου.

Η πρωτοβουλία της ΒΙΑΝΕΞ αποτελεί φυσική συνέχεια της διαχρονικής δέσμευσης της οικογένειας Γιαννακόπουλου να στηρίζει και να αναδεικνύει την ελληνική παραγωγή και επιστημοσύνη.

\"\"

Η ΒΙΑΝΕΞ είναι η κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία απασχολώντας 1200 εργαζομένους, από τους οποίους 440 είναι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες.

Η εταιρεία διαθέτει τέσσερα ιδιόκτητα εργοστάσια, πρωταγωνιστεί στην εξωστρέφεια και στις εξαγωγές, με τα προϊόντα της καλύπτει το 100% των νοσοκομείων της χώρας και διανέμει σε 4.000 περίπου φαρμακεία, εξειδικευμένα προϊόντα (O.T.C.).

\"\"

Από το πρώτο της φαρμακείο, το 1924 στην οδό Πειραιώς, έως και σήμερα, η οικογένεια Γιαννακόπουλου στηρίζει έμπρακτα και με συνέπεια τις αξίες του ελληνικού φαρμακείου.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook