Σε ανακοίνωσή του, ο πρώτος σε σταυρούς – στην Π.Ε.Χανίων – Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» κ. Τάσος Κουρουπάκης, αναφέρει τα εξής:
\”Έχω ήδη επισημάνει το όψιμο ενδιαφέρον ορισμένων που θέλουν να διεκδικήσουν την ψήφο του Κρητικού λαού, αλλά όσο περνούν οι μέρες φαίνεται πως ζουν σε άλλον τόπο.
Αναφέρομαι στον κ.Τσόκα, ο οποίος μετά και τις τελευταίες του δηλώσεις φάνηκε πως νομίζει ότι η Κρήτη έχει ανάγκη από μεσσίες ή σωσίες.
Αν για οποιονδήποτε λόγο ο κ.Τσόκας άξιζε για την αυτοδιοίκηση μπορούσε τότε που ήταν υποψήφιος στην Δυτική Αττική, να τον τιμούσαν στον τόπο του.
Ο Κρητικός λαός την Κυριακή θα του δώσει απάντηση για δύο λόγους:
Ο κόσμος βλέπει και κρίνει, το έργο, την προσπάθεια και τον αγώνα του Σταύρου Αρναουτάκη και των συνεργατών του.
Επιπλέον αυτοί που ήθελαν να έχει αντίπαλο ο Αρναουτάκης, θα μπορούσαν τουλάχιστον να βρούν κάποιον Κρητικό.
Ο κ.Τσόκας θα πάρει απάντηση την ερχόμενη Κυριακή, για να καταλάβει πως δεν κρίνονται τα πρόσωπα, αλλά το μέλλον της Κρήτης για τα επόμενα πέντε χρόνια και κανείς άλλος δεν μπορεί να κυβερνήσει το καράβι της Κρήτης, εκτός από τον Σταύρο Αρναουτάκη.
Να σημειωθεί πως στα Χανιά ο πρώτος συνδυασμός του Σταύρου Αρναουτάκη θα εκλέξει 10 Περιφερειακούς Συμβούλους έναντι δύο του συνδυασμού του Τσόκα, έναντι 14 που θα εκλεγούν από την Π.Ε. Ηρακλείου.
Επομένως το \”κέρδος\” των Χανίων από την εκλογή του Σταύρου Αρναουτάκη θα είναι σημαντικό.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook