Να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου δεν υπάρχει συνδυασμός του ΚΚΕ, κάλεσε τους ψηφοφόρους ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας. 
Στην διακαναλική ομιλία του, ο κ. Κουτσούμπας εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «κάνει φασαρία», λέει εφετζίδικα και θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Είπε ακόμη πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμφωνεί με τις αναδιαρθρώσεις που πλήττουν τους εργαζόμενους.
Για τη ΝΔ υπογράμμισε πως δρομολογεί επενδύσεις που έχουν καθαρά ταξικό χαρακτήρα.
Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως η ψήφος στο ΚΚΕ έχει αξία και στόχο και για το σήμερα και για το αύριο, ενώ κάλεσε το λαό να απορρίψει την προσαρμογή στην νέα φτώχεια.
Απηύθυνε κάλεσμα στους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τους σημερινούς του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε να σκεφτούν ότι η σοσιαλδημοκρατία διευκολύνει το δρόμο για την τελευταία εφεδρεία του συστήματος, τον φασισμό.
Στην αναφορά του στη Χρυσή Αυγή, έκανε λόγο για ανοιχτή εγκληματικότητα και ρατσισμό.
Τέλος, ο γραμματέας του ΚΚΕ προχώρησε σε αναφορές επί των θεμάτων εξωτερικής πολιτικής, σημείωσε ότι φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από τις επιθέσεις στην Γιουγκοσλαβία, ότι το ΚΚΕ υποστηρίζει σύνορα αδιαπραγμάτευτα, πως η Ελλάδα έχει ανοιχτά ζητήματα στο θέμα των ΑΟΖ και διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση αποφεύγουν να θίξουν τα εθνικά θέματα.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook