Η 77χρονη Helen Pastor, η αδελφή του μεγιστάνα ακινήτων του Μονακό Michael Pastor, ο οποίος έχει πεθάνει, πυροβολήθηκε έξω από το νοσοκομείο L’ Achet της Νίκαιας, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Η Helen Pastor φαίνεται πως είχε πάει στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον γιό της, Gildo Pastor, ο οποίος σύμφωνα με πηγές πριν από μερικούς μήνες υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Helen Pastor κατέχει μία κορυφαία εταιρεία real estate στο Μονακό, η οποία ασχολείται με την ενοικίαση διαμερισμάτων και γραφείων.

Η Helen Pastor, η οποία είχε στενές σχέσεις με τα ανάκτορα του γαλλικού πριγκιπάτου χτυπήθηκε μαζί με τον σοφέρ τις από μία βροχή σφαιρών στις 6 Μαΐου 2014.

\"\"

Οι Αρχές υποψιάζονται δύο από τα πιο διαβόητα συνδικάτα εγκλήματος της Ιταλίας την Ndrangheta και την Camorra. Και οι δύο συμμορίες εγκλήματος έχουν αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων στην γαλλική Ριβιέρα και επειδή η οικογένεια της εκλιπούσας διαχειρίζεται ακίνητα πολλών δισεκατομμυρίων στην περιοχή, οι Αρχές υποψιάζονται ότι η Μαφία ήθελα να της τα πάρει.

Με ένα συνηθισμένο χτύπημα Μαφίας, ο δολοφόνος πυροβόλησε την Helen Pastor και τον σοφέρ της στο κεφάλι και στο στομάχι με ένα κυνηγητικό όπλο, μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου του. Μετά το χτύπημα ο δολοφόνος διέφυγε με ένα άλλο αυτοκίνητο και έναν οδηγό που τον περίμενε.

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ με ανακοίνωσή του εξέφρασε τη βαθιά στήριξη και λύπη του.

Ο παππούς της Helen Pastor ήταν ένας Ιταλός μετανάστης ο οποίος ανέπτυξε ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του στο Μονακό πριν την παραδώσει στον πατέρα της Helen Pastor, Gildo Pastor.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook