Με κάθε επισημότητα η Δάφνη Αποκορώνου πραγματοποίησε την φιέστα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ\’ Κατηγορίας και την επάνοδο στη Β\’ ΕΠΣΧ.
Οι \”πράσινοι\” έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους της ιστορικής ΕΑΡ στο γήπεδο Εμπροσνέρου και μετά το τέλος του ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων από τη Δημοτική Ενότητα Κρυονερίδας. Παράλληλα απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην ΕΑΡ, για την προσφορά της στο Κρητικό και Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αποκορώνου Γρηγόρης Μαρκάκης, που κατάγεται από τον Εμπρόσνερο, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων Γιώργος Βούρβαχης και ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ. Δημήτρης Λυκάκης. Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο φαγοπότι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Παλαίμαχοι της ΕΑΡ με δύο γκολ του Κοζανίδη και από ένα των Λυρώνη, Ιωαννίδη επικράτησαν της Δάφνης με σκορ 4-3. Για την ομάδα του Αποκόρωνα από ένα γκολ πέτυχαν οι Ηλ. Μπραουδάκης, Βαρδάκης και ο προπονητής Παντελής Μπερικάκης με πέναλτι.
Για τους Παλαίμαχους της ΕΑΡ η σύνθεση που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Καλλιγιάνης ήταν η εξής: Κερεντζής, Λυρώνης, Καλαϊτζιδάκης, Αποστολάκης, Μαρκουλιδάκης, Μακριδάκης, Βερτούδος, Κάββαλος, Κοζανίδης, Κατσούλης, Ιωαννίδης.
Έπαιξαν και οι Αλεξάκης, Θωμαδάκης, Χόμπης.
Για φωτογραφίες του αγώνα (από τον Βαλάντη Χόμπη) πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook