Προφανώς κάτι υπάρχει στο θαλασσινό νερό στο Μπράιτον! Όπως αποκαλύφθηκε από σχετική έρευνα, εκεί οι φοιτητές εκτός από τα μαθήματά τους κάνουν και ιδιαίτερα πάνω στο σεξ. Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο φοιτητή, σε όλα τα πανεπιστήμια της Βρετανίας.
Οπως γράφει η εφημερίδα Independent η έρευνα που διεξήχθη από τη δημοφιλή ιστοσελίδα StudentBeans, αποκάλυψε ότι ο μέσος φοιτητής του Brighton κάνει σεξ με 10,29 άτομα κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια των σπουδών του.
Το Πανεπιστήμιο του Chester ήρθε δεύτερο στην έρευνα με 9,94 συνευρέσεις, ενώ στη βάση της έρευνας βρίσκονται οι φοιτητές του Βath Spa που καταλήγουν στο κρεβάτι μόλις 2,57 φορές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Προφανώς, ενδιαφέρονται περισσότερο για τα βιβλία τους.
Χαμηλά βρίσκονται και τα φημισμένα πανεπιστήμια της Οξφόρδης (23η θέση) και του Κέμπριτζ (54η θέση). Οι σπουδές που τραβούν περισσότερο το… σεξ είναι αυτές της φιλοσοφίας (ο μέσος φοιτητής Φιλοσοφικής κάνει σεξ με επτά διαφορετικούς συντρόφους κατά μέσο όρο), ενώ λιγότερο ενεργοί φοιτητές είναι οι χημικοί μηχανικοί, οι νοσηλευτές και εκείνοι που ασχολούνται με τους ανθρώπους πόρους.
Για τις ανάγκες της ετήσιας έρευνας ρωτήθηκαν 6.129 φοιτητές. Το 42% αποκάλυψε ότι είχαν πρώτη σεξουαλική επαφή στα 16 τους χρόνια, ενώ πάνω από τους μισούς παραδέχθηκαν πως έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη. Οι άνδρες εξακολουθούν να θεωρούνται εν γένει υπεύθυνοι για την αγορά προφυλακτικών και σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών που σπουδάζουν (30%) έχουν πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας, τουλάχιστον μία φορά.
Οι περισσότεροι φοιτητές δηλώνουν μονογαμικοί εν γένει, αναζητούν έναν πρίγκιπα Γουίλιαμ και μια Δούκισσα του Κεμπριτζ στη ζωή τους και έχουν αρκετές ανησυχίες για την εικόνα του σώματός τους.
iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook