Η Διοίκηση του Ε.Α.Κ. Χανίων προχώρησε στην προμήθεια πετρελαίου για την θέρμανση των κολυμβητικών δεξαμενών 12,5 και 25 μέτρων του Κολυμβητηρίου Χανίων.
Παράλληλα λειτουργεί πάλι η πισίνα των 50 μέτρων, έπειτα από αρκετούς μήνες.
Σχετικά με το θέμα η Διοίκηση του Ε.Α.Κ. Χανίων αναφέρει:

«Η Διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων προχώρησε στην προμήθεια πετρελαίου προκειμένου να είναι δυνατή η θέρμανση των κολυμβητικών δεξαμενών των 12,5 και 25 μέτρων του κολυμβητηρίου της Ν.Χώρας.
Ενημερώνουμε επιπλέον ότι ήδη έχει μπει σε λειτουργία και η πισίνα των 50 μέτρων, η οποία είναι διαθέσιμη και για το κοινό.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί προς αποφυγή παρερμηνειών, ότι η απόφαση πάρθηκε από την διοίκηση του ΕΑΚ μετά από συνάντηση που είχε  με εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ναυτικού ομίλου Χανίων, ενώ δεν υπήρξε καμία παρέμβαση επί του θέματος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος πάντως ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από τον πρόεδρο της διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων, κ.Χαζιράκη.»

Από την πλευρά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι από την Παρασκευή 23 Μαΐου, το Κολυμβητήριο Χανίων απέκτησε ξανά ζωή, με την επαναλειτουργία των πισινών των 25 και 12,5 μέτρων, στις οποίες τοποθετήθηκε πετρέλαιο. 

Η 50άρα πισίνα δε, είναι γεμάτη πλέον με νερό και σχεδόν έτοιμη να λειτουργήσει μετά από μήνες, κάτι που θα συμβεί προσεχώς με την σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook