Απίστευτο: Γυναίκα γέννησε το πρώτο της παιδί ενώ είναι σε κώμα

Ένα θαύμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη σε νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο, όταν η 39χρονη Μελίσα Κάρλτον γέννησε το πρώτο της παιδί με καισαρική τομή, ενώ βρίσκεται σε κώμα μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο.

Η γυναίκα βρίσκεται σε κώμα εδώ και δέκα εβδομάδες, κατάφερε όμως να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που γέμισε φως τις ψυχές του μπαμπά και των παππούδων του που τόσο καιρό ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

baby1.jpg

«Ξέρω ότι το να αγαπήσω αυτόν τον μικρούλη θα είναι μια θαυμάσια εμπειρία, γνωρίζω όμως επίσης ότι είναι πολύ δύσκολο που είμαι ο πρώτος που κράτησε στην αγκαλιά του τον γιο μας κι όχι εκείνη», είπε ο σύζυγος της γυναίκας, Μπράιαν Λάντι.

babay2.jpg

Όπως εξομολογήθηκε, η γέννηση του γιου του ήταν ταυτόχρονα ένα όνειρο κι ένας εφιάλτης.

«Η Μελίσα φοβόταν ότι θα γίνει κάτι και δεν θα μπορέσει να γνωρίσει τον γιο μας και να τον κρατήσει στην αγκαλιά της», είπε χωρίς να κρύβει ότι ακόμα έχει ελπίδες πως η σύζυγός του θα ξυπνήσει και θα επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τον γιο τους.

Ο πατέρας της Μελίσας αποκάλυψε ότι η κόρη του ονειρευόταν να αποκτήσει το δικό της παιδί εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα όπως είπε η κόρη του μετά από την γέννηση του γιου της δείχνει να ανταποκρίνεται περισσότερο στα εξωτερικά ερεθίσματα.

baby3.jpg

Η Μελίσα έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο πριν λίγους μήνες, όταν επισκέφτηκε τα επείγοντα με πολύ δυνατούς πονοκεφάλους. Αρχικά είχε αποφασίσει να περιμένει μέχρι να γεννήσει για να αφαιρέσει τον όγκο, όμως η υγεία της χειροτέρεψε δραματικά, σε σημείο να μην μπορεί να διανύσει ακόμα και μικρές αποστάσεις χωρίς να κάτσει για να ξεκουραστεί.

baby4.jpg

Τον Μάρτιο έπαθε μια σοβαρή κρίση και οι γιατροί την έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο. Από εκείνη τη στιγμή δεν έχει συνέλθει, αν και οι γιατροί λένε ότι η εγχείρηση πήγε πολύ καλά.

baby5.jpg

Τώρα σχεδιάζουν να την μεταφέρουν σε ένα κέντρο αποκατάστασης μόλις συνέλθει από την καισαρική τομή, όπου ελπίζουν ότι θα ξυπνήσει από το κώμα.

baby6.jpg

Την ίδια ώρα ο σύζυγός της έχει δημιουργήσει μια σελίδα με τίτλο «GoFundMe» με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα, ώστε να μπορέσει να καλύψει τα ιατρικά έξοδα της συζύγου του. Από την Πέμπτη μάλιστα που γεννήθηκε ο μικρός, το ποσό έχει φτάσει τα 80.000 δολάρια, ενώ ο στόχος είναι τα 100.000 δολάρια.

star.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΣ