Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της Άνω και της Κάτω Φορτέτσας είχε ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης κατά τη διάρκεια της νέας του επίσκεψης στη περιοχή.

Ο κ. Κουράκης συνομίλησε μαζί τους και τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους στις εκλογές και συζήτησε μαζί τους εξειδικεύοντας διάφορα θέματα της περιοχής.

Όπως είπε ο κ. Κουράκης θα παραβρεθεί προσωπικά στη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου προκειμένου να προχωρήσει η επέκταση του Κοιμητηρίου ένα θέμα που απασχολεί τους κατοίκους.

Επίσης ανακοίνωσε ότι προκειμένου να αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά η κάτω Φορτέτσα ο Δήμος θα προσπαθήσει να αποκτήσει ή να ενοικιάσει ένα ελεύθερο χώρο ώστε να χρησιμοποιηθεί για τη στάθμευση των αυτοκινήτων και να ελευθερωθεί η πλατεία.

Όσον αφορά τη γενικότερη εικόνα της συνοικίας ο κ.Κουράκης είπε στους κατοίκους ότι υπάρχουν ήδη μελέτες για την άναδειξή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της ενώ με την ολοκλήρωση των εργασιών της ΔΕΥΑΗ που εκτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής στην πόλη με την αντικατάσταση όλων των δικτύων θα τοποθετηθεί νέος σύγχρονος ασφαλτοτάπητας σε όλο το μήκος του δρόμου.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν στον κ. Κουράκη την ικανοποίησή τους για το έργο που έχει γίνει στην περιοχή τους αλλά και επιβεβαίωσαν στήριξή τους στον ίδιο προσωπικά και στο Συνδυασμό των Ανοιχτών Οριζόντων και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία την Κυριακή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook