Τα παιδικά χρόνια, οι δύσκολες στιγμές, τα χρέη και η καριέρα του «πιο γλυκού Αλχημιστή», όπως τον αποκαλούν οι μαθητές του, στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη.

 Αν σου έλεγε ο σταθμός να ενταχθείς στο πρωινό πρόγραμμα, θα το δεχόσουν;

Όχι! Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω συνταγές κάτω από την τρομερή πίεση του χρόνου και να μένουν ανολοκλήρωτες. Άλλωστε, αυτό δεν είναι κάτι που είχα φανταστεί και ποτέ δεν μου άρεσε. Ξεκίνησα να κάνω γλυκά στην εκπομπή Σαν στο Σπίτι Σας, με τον Φώτη και τη Μαρία –όπου πέρασα τέλεια– και μετά συνέχισα στο πρωινό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά σταμάτησα.

Γιατί; Τι συνέβη;

Δεν έδεσε η χημεία μας! Τον Γρηγόρη τον συμπαθώ, είναι πολύ καλό παιδί, αλλά δεν μας «έκατσε». Όπως, επίσης, δεν ήταν επιτυχημένη η συνεργασία μου με την εκπομπή Κους Κους, την περίοδο που έκαναν το πρωινό του Alpha. Εκεί ήμουν ειδικός συνεργάτης. Πήγα σε τρεις τέσσερις εκπομπές, αλλά δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ήθελα εγώ. Μάλιστα, είχαμε πάει εκεί με τη φίλη μου, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, όπου και οι δύο μαζί είπαμε πως «τελικά, δεν είναι για εμάς εδώ!». Δεν υπήρχε τάξη και, γενικά, ήταν λίγο αλαλούμ. Ωστόσο, εμφανίστηκα κάποιες φορές στον Καφέ με την Ελένη, γιατί, αφενός μου αρέσει η Μενεγάκη και, αφετέρου, εκεί βρισκόταν η Αργυρώ και ένιωθα ασφάλεια. Δεν μπορεί, π.χ., μια συνταγή να θέλει δέκα λεπτά για να ολοκληρωθεί και να σε κόβουν στα πέντε. Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ στη Μενεγάκη και γι’ αυτό πήγα εκεί και πέρασα μάλιστα πολύ καλά. Όπως, επίσης, αυτή την περίοδο, με ζητάνε πολύ επίμονα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Και γιατί δεν έχεις πάει;

Γιατί δεν έχω κανένα λόγο να πάω, δεν έχω να πω κάτι. Ξέρω ότι δεν θα μιλήσουμε για τη ζαχαροπλαστική, τη δουλειά μου, την εκπομπή και τα βιβλία μου, αλλά θα αρχίσει να αναλύει την προσωπική μου ζωή και διάφορα άλλα πράγματα που δεν με αφορούν.


people

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook