Με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Ηρακλείου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής του συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ κ. Γιάννης Κουράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματοβιοτέχνες και συμφωνήθηκε ότι θα συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία της Ομοσπονδίας με το Δήμο Ηρακλείου.
Ο κ. Κουράκης τόνισε στους επαγγελματοβιοτέχνες ότι η Δημοτική Αρχή είναι αλληλέγγυα στα προβλήματα που τους απασχολούν και με συγκεκριμένες δράσεις προσπαθεί να δώσει λύσεις αλλά και στήριξη στους επιχειρηματίες, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Στα σχέδιά μας, ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, είναι να προωθήσουμε ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πακέτο που θα περιλαμβάνει μειώσεις τελών για τους επαγγελματίες και μεταξύ άλλων θα συμπεριλάβουμε και πρόταση για μηδενικά τέλη στους νέους επαγγελματίες για τα δύο πρώτα χρόνια.

Με ενέργειες που έχουν πρακτικό αντίκρισμα, πρόσθεσε ο κ. Κουράκης επιδιώκουμε να στηρίξουμε τους νέους επιχειρηματίες και δίνουμε ώθηση στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και στην δημιουργία θέσεων εργασίας.