Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο δήλωσε στο Flashnews.gr o Χρήστος Χολέβας.
Ο πρώην αμυντικός του Κισσαμικού μίλησε στον Λευτέρη Αντωνακάκη για το άλμα που έκανε στην καριέρα του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Πανιωνίου. Ο Πανιώνιος είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία και είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να ανήκει στο δυναμικό του και να φοράει τη φανέλα του. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανιωνίου για τον τρόπο που με προσέγγισαν και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και από την πλευρά μου υπόσχομαι να κάνω τα πάντα, να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν»

Για το πως προέκυψε η μεταγραφή στον Πανιώνιο: 

«Απ\’ ό,τι είχε ακουστεί με παρακολουθούσε ο Πανιώνιος εδώ  και καιρό. Δέχθηκα μια πρόταση από τους ανθρώπους του Πανιωνίου και την αποδέχθηκα»

Για  το αν περίμενε ερχόμενος στον Κισσαμικό ότι θα προέκυπτε σχεδόν ένα χρόνο μετά η μεταγραφή σε ομάδα Super League:

«Πιστεύω στον εαυτό μου και στις δυνατότητές μου και ο Κισσαμικός ήταν μια καλή επιλογή, για να προχωρήσω και να κάνω αυτό το βήμα και γι\’ αυτό επέλεξα να έρθω στον Κισσαμικό πέρσι το καλοκαίρι.»

Τέλος, το σχόλιό του για τον Κισσαμικό: 

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση του Κισσαμικού για το χρονικό διάστημα για το οποίο συνεργαστήκαμε. Ήταν άψογοι στις υποχρεώσεις τους απέναντί μου σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Είναι χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή να συνεργάζεται με τέτοιες διοικήσεις. Τους ευχαριστώ θερμά γιατί κι αυτοί βοήθησαν με τον τρόπο τους να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ομάδα  και για τον καθένα ξεχωριστά στη διοίκηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου θερμά.»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook