Για λογαριασμό του Αστέρα Χαλέπας θα σκοράρει από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Τσαγκαράκης.
Ο \”μπομπέρ\” που αγωνίστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο (με διακοπή περίπου έξι μηνών όπου έλειπε στη Γερμανία) στον Φωστήρα Αγίων Σαράντα, πέρα του ότι έχει αναλάβει ένα τμήμα της Ακαδημίας των \”μελανόλευκων\” θα σκοράρει και για λογαριασμό τους στο πρωτάθλημα της Β\’ Κατηγορίας.
Ο Αστέρας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του, με τον \”Τσαγκάρο\” να συναντά στην ομάδα τον καλό του φίλο και πρώην \”πρόεδρο\” του στην ΑΕΚ Χανίων Μάνο Μαράκη (φωτ. από την παρουσίαση).

Η ανακοίνωση:

«Η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα Χαλέπας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι ο Γιώργος Τσαγκαράκης
Ο μπομπέρ των Χανιώτικων γηπέδων, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας μας και έτσι θα φορέσει για πρώτη φορά την ιστορική φανέλα του Αστέρα.
Ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία μου με τον Αστέρα Χαλέπας, καθώς είναι ένα ιστορικό σωματείο των Χανιών και ευχαριστώ τους διοικούντες και τον προπονητή Κώστα Ανδρεαδάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου καθώς αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Στην ομάδα θα βρω αρκετούς παλιούς μου συμπαίκτες όπως και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Μάνο Μαράκη ο οποίος είναι και ο συνδετικός κρίκος ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και την παλιά μου ομάδα, Φωστήρα Αγίων Σαράντα για τα δύο όμορφα χρόνια που πέρασα εκεί. Εύχομαι την νέα σεζόν όλα να πάνε καλά και ο Αστέρας να εκπληρώσει τους στόχους του και υπόσχομαι σε κάθε αγώνα να δίνω το 100% για αυτό.»

Ο Γιώργος έχει αγωνιστεί στους  Ερασιτέχνες Α.Ο. Χανιά , Πλατανιά (Περιφερειακό) Αλικιανό, Ασπίδα Ναυστάθμου, Γρανίτη Αγ. Μαρίνας ,Ηρακλή Νεροκούρου, Κισσαμικό, Α.Ε. Χανίων (Περιφερειακό), Παγχανιακό, Α.Ο.Δ.Α., Α.Ε.Κ. Χανίων, Φωστήρα Αγ. Σαράντα.

Ο ίδιος επίσης συνεργάζεται από τον Ιανουάριο του 2014 με τις Ακαδημίες του Αστέρα Χαλέπας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook