Κάλεσμα, προς όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικής πρόελευσης να στηρίξουν σε αυτές τις ευρωεκλογές ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μίλησε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

\”Εμείς λοιπόν καλούμε όλες τις ελληνίδες και όλους τους έλληνες, ανεξάρτητα από το αν ήταν δεξιοί, αριστεροί ή κεντρώοι. Σε αυτές τις εκλογές να ενώσουν τη φωνή, την αγωνία, την ελπίδα τους, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ\” είπε ο κ. Τσίπρας και επανέλαβε ότι το κόμμα του θα κάνει τη διαπραγμάτευση αυτό που δεν έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια

\”Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπόσχεται μια εύκολη επιστροφή στις καλές εποχές. Δεσμεύεται ότι θα αγωνιστεί για να ανακτήσει την ισοτιμία της χώρας μέσα στην Ευρώπη, ως προϋπόθεση για την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής και την ανόρθωση της οικονομίας. Η διαπραγμάτευση θα είναι δύσκολη. Θα είναι η δυσκολότερη διαπραγμάτευση για την Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών. Θα είναι όμως η διαπραγμάτευση που άργησε τέσσερα χρόνια. Που δεν έγινε ποτέ. Θα είναι η διαπραγμάτευση που θα γίνει και θα πετύχει\” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Δείτε εδώ την ομιλία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook