Αναβαθμισμένο λειτουργικά και αισθητικά παραδίδεται από το Δήμο Ηρακλείου το Δημοτικό Γήπεδο της Αλικαρνασσού.

Η ομάδα του Ηροδότου και τα άλλα Σωματεία της περιοχής, μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης νέου φυσικού χλοοτάπητα και τη βελτίωση των υποδομών του γηπέδου «επιστρέφουν στο σπίτι τους» και έχουν πλέον στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο και ασφαλή αγωνιστικό χώρο.

Στο γήπεδο βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης μαζί με τον πρόεδρο της Ομάδας του Ηροδότου κ. Αντώνη Σεκέρη και τον Αντιπρόεδρο κ.Μιχάλη Γεωργιάδη προκειμένου να δει από κοντά το νέο χλοοτάπητα και τις άλλες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η Δημοτική Αρχή, τόνισε ο κ. Κουράκης , στηρίζει έμπρακτα τον Αθλητισμό και έχει προχωρήσει σε ουσιαστικές παρεμβάσεις βελτίωσης σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους μαζικού Αθλητισμού ενώ στο σχεδιασμό του είναι η κατασκευή νέων γηπέδων όπως το Ικάριο γήπεδο του Ποσειδώνα που δημοπρατείται στις 27 Μαίου.

Τα νέα γηπέδων σε διάφορες περιοχές που δραστηριοποιούνται ομάδες του Ηρακλείου είπε ο κ.Κουράκης ή η βελτίωση των υπαρχόντων μαζί με την κατασκευή ενός Ενωσιακού γηπέδου θα βοηθήσουν τα σωματεία να αποκτήσουν στέγη όπως η ποδοσφαιρική ομάδα των Καμινίων ,των Δειλινών,η Ένωση Ηρακλή Θερίσσου,η Αναγέννηση Δυτικών Προαστίων,ο Εθνικός Ηρακλείου Αγίας Τριάδας,ο Δίας Βασιλειών,ο Δαίδαλος Μασταμπά,η Ομόνοια Καλλιθέας,ο Πόρος ,η Χαρευγή στο Καταυλισμό και άλλες ομάδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook