Σήμερα, με το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου, ανοίγει μια νέα σελίδα για την Κρήτη. Όλο αυτό το διάστημα γυρίσαμε το νησί, από άκρη σε άκρη, αφουγκραστήκαμε τον παλμό της κοινωνίας, μιλήσαμε για τα πραγματικά προβλήματα αλλά και για τις ουσιαστικές λύσεις που μπορούν να δοθούν. Δουλέψαμε μαζί, καταρτίσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με κεντρικό στόχο να κάνουμε το όραμα για μια ισχυρή, αυτοδύναμη Κρήτη, πραγματικότητα.

Το πρώτο βήμα έγινε. Ο λαός της Κρήτης κόντρα στις Κασσάνδρες και τα παπαγαλάκια του συστήματος, μας έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούμε στον β’ γύρο και να δώσουμε την τελική μάχη για την μεγάλη ανατροπή. Αυτήν την εντολή έχουμε, αυτή θα εκτελέσουμε.

Όπως ακριβώς ξεκίνησε αυτός ο αγώνας, μακριά από κόμματα, χρώματα, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, ενώνοντας και όχι διχάζοντας, έτσι θα διεκδικήσουμε και την επόμενη ημέρα να αλλάξουμε όλα αυτά που πλήγωσαν την Κρήτη.

Βάζοντας στο επίκεντρο τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που γονάτισαν μέσα στην πρωτόγνωρη κρίση, όλους αυτούς που ο κ. Αρναουτάκης άφησε στην τύχη τους. Η κοινωνική συνοχή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στη βάση του προγράμματος μας. Μέσα από τις θέσεις μας αποδείξαμε πως το “Κανένας Κρητικός Μόνος Του” δεν αποτελεί απλά ένα σύνθημα, αλλά θεμελιώδης αρχή για τον συνδυασμό μας.

Με πάθος και ρεαλισμό, με πρόγραμμα και όραμα, με πίστη και μεθοδικότητα, μπορούμε να αλλάξουμε. Είναι προφανές πως το αίτημα για αλλαγή δεν αφορά μόνο αυτούς που ψήφισαν τον συνδυασμό μας την προηγούμενη Κυριακή, αλλά όλους τους Κρητικούς που θέλουν να σπάσουν τις αλυσίδες με το παρελθόν.

Πλέον το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Θέλουμε να συνεχίσει το παλιό και το φθαρμένο ή θα φέρουμε το καινούριο; Θα μείνουμε προσκολλημένοι στις νοοτροπίες που μας οδήγησαν ως εδώ ή θα βγούμε μπροστά με νέες, φρέσκες ιδέες, με πρόγραμμα και πίστη στις δυνάμεις μας; Την Κυριακή οι πολίτες της Κρήτης παίρνουν την τύχη τους, την τύχη των παιδιών τους στα χέρια τους.

Η δυναμική της Κρήτης είναι τεράστια, ωστόσο παραμένει εγκλωβισμένη επειδή κάποιοι είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να «χειριστούν το τιμόνι» του τόπου μας. Η Κρήτη είναι ένας γίγαντας που κοιμάται. Οφείλουμε να τον ξυπνήσουμε. Την Κυριακή δώστε μας καθαρή εντολή να το κάνουμε πράξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook