Επιστολή μέσω της οποίας παίρνει θέση υπέρ του προέδρου του Α.Ο. Χανιά Νίκου Κατσιγιάννη, απέστειλε ο Νίκος Βαγιωνάκης.
Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΟΧ παράλληλα επισημαίνει ότι δεν χάθηκε τίποτα ακόμα για τη Χανιώτικη ομάδα και ότι η 3η θέση είναι ανοικτή.
Αναλυτικά:

«Με αφορμή το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα, την ήττα από την Νίκη Βόλου θέλω να πω δυο λόγια, γιατί η υπομονή έχει και όρια και κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα όπως έχουν. Βγήκαν πάλι οι \”γνωστοί-άγνωστοι\” και εκτόξευσαν τα δηλητηριώδη βέλη τους προς τον πρόεδρο Νίκο Κατσιγιάννη, τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, σε ποδοσφαιριστές, ακόμα και στον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Μπακόπουλο, για το αρνητικό αποτέλεσμα της Τρίτης.

Πρέπει να γνωρίζει ο απλός και αγνός φίλαθλος αυτής της ομάδας ότι αυτά συμβαίνουν από την αρχή που ανέλαβε αυτή η διοίκηση και είναι μόνιμο φαινόμενο. Με τους \”γνωστούς-αγνώστους\” να λένε, ότι η ομάδα \”πουλάει\” παιχνίδια, ότι δεν αφήνουμε την ομάδα να ανέβει, μέχρι ότι ο Σεροπιάν είναι κακός προπονητής και πρέπει να φύγει.

Προς απάντηση όλων αυτών, θέλω να πω τα εξής, για να τα γνωρίζει όλος ο φίλαθλος κόσμος και μη: Όλο το οικονομικό βάρος, το \”κουπί\”, το τραβάει ένας και μόνο άνθρωπος που δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο Νίκο Κατσιγιάννη και κάνει τα πάντα για να πάει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Σε αυτήν την θέση που βρίσκεται η ομάδα τίποτα δεν είναι τυχαίο, πρωτεργάτης είναι ο Μουράτ Σεροπιάν και όλοι οι παίκτες που έχουν υπερβάλει εαυτό ένας προς ένας προσωπικά, όταν οι \”ειδήμονες\” του ποδοσφαίρου εδώ στα Χανιά την είχαν ίσα-ίσα για παραμονή!

Απευθύνομαι σε εσάς τον απλό κόσμο που αγαπάει την ομάδα, απομονώστε τα κακώς κείμενα και τους ανθρώπους που βάζουν τρικλοποδιές στην ομάδα, ακόμα και τώρα που φθάνουμε στο τέλος. Σεβαστείτε τον άνθρωπο που ήρθε την πόλη μας και έβαλε τα χρήματά του στην ομάδα. Ελάτε στο γήπεδο στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, δείξτε την δύναμή σας και στηρίξτε, πρόεδρο, παίκτες και προπονητή.

Δεν χάθηκε τίποτα, η 3η θέση είναι ανοικτή και η Ξάνθη θα μας περιμένει στο Ολυμπιακό Στάδιο που θα πάμε όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη…

Αυτή την χρονική στιγμή ο ΑΟΧ γράφει ιστορία, με πρόεδρο τον Νίκο Κατσιγιάννη, όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους, αυτή όμως είναι η αλήθεια!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook