Η 19χρονη Alyssa Funke, αυτοκτόνησε με ένα κυνηγετικό όπλο επειδή φίλοι και συμφοιτητές της, είχαν κατακλύσει με προσβλητικά και από απειλητικά μηνύματα τη σελίδα της στο Facebook και το twitter.

Αφορμή ένα ερασιτεχνικό πορνό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε και προβλήθηκε στην ιστοσελίδα CastingCouch-X.

Η νεαρή κοπέλα ήταν πρωτοετής φοιτήτρια βιολογίας στο πανεπιστήμιο \”River Falls\” στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ και γύρισε το ερασιτεχνικό ροζ βίντεο όταν ήταν 18 ετών και αφού είχε αποφοιτήσει από το σχολείο.

\"\"

Η καθημερινές επιθέσεις  και τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν την οδήγησαν στην αυτοκτονία. Έτσι, στις 16 Απριλίου η Alyssa αυτοπυροβολήθηκε στη λίμνη \”Big Carnelia\”. Σύμφωνα με τους γονείς της άτυχης κοπέλας, η επίθεση που δέχθηκε η κόρη τους μέσω του διαδικτύου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να αυτοκτονήσει.

\"\"

\"\"

 

\"\"

 

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει επίσημα πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τις επιθέσεις cyberbullying με την αυτοκτονία, όμως η οικογένεια έχει άλλη γνώμη. Το σχολείο της αποποιήθηκε κάθε ευθύνη λέγοντας πως δεν υπήρξε καμία καταγγελία για κάποιον μαθητή του και πως η κοπέλα δεν ήταν πλέον μαθήτρια του.

\"\"

\"\"

Στις  4 Μαρτίου είχε γράψει στο  Facebook το πώς θέλει τον μελλοντικό της σύζυγο αλλά και την επιθυμία της να κάνει μία σχέση όπου δε θα νιώθει μόνη και ανεπιθύμητη.

news247.gr από  nydailynews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook