Το εκλογικό τους δικαίωμα ασκούν από νωρίς το πρωί οι υποψήφιοι δήμαρχοι και ευρωβουλευτές στην Κρήτη.

Στον τόπο καταγωγής του, τις Αρχάνες, και συγκεκριμένα στο 1ο δημοτικό σχολείο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 12 το μεσημέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” Σταύρος Αρναουτάκης.

O υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ψήφισε στις 10.00 π.μ στο εκλογικό τμήμα Αγιάς του Δήμου Χανίων.

Στις 11.30 θα ασκήσει το εκλογικό του δικαιώμα ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης στο 271 Εκλογικό Τμήμα ( 6 Γυμνάσιο Χανίων Εμμ Μουντάκη – Αμπεριά)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκηςψήφισε στο 26ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Γ. Μαράντη στα Καμίνια στις 9:00π.μ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός ψήφισε στις 10 το πρωί στο 158ο εκλογικό τμήμα, στο Μποδοσάκειο, στην οδό Γιαμαλάκη 2.

Στον τόπο καταγωγής του, το Μελιδόνι Ρεθύμνου, θα ασκήσει στις 11.00 το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα, ο υποψήφιος με την ΕΛΙΑ, ευρωβουλευτής, Γιώργος Παπακωνσταντής.

Ο Γιώργος Νταγκουνάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων στις 11πμ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook