Aκόμα και αν διανύουν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία τους, οι Ουκρανοί προσπαθούν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους και το χιούμορ τους. Απόδειξη, ο σοκολατένιος Πούτιν που έχει κατακλύσει την αγορά στην δυτική Ουκρανία. Τα σοκολατένια ομοιώματα του Ρώσου προέδρου- κυκλοφορούν σε μαύρη και λευκή σοκολάτα -και δείχνουν τον Πούτιν, σε δύο εκδοχές. 
Στην πρώτη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να φορά τη ριγέ φόρμα της φυλακής και να κρατά πίσω στην πλάτη του μία χειροβομβίδα και στην δεύτερη να φορά τη στολή του Μεγάλου Ναπολέοντα. Για να «φάει» κανείς τον Βλαντιμίρ Πούτιν, πρέπει να πληρώσει 35 χρούβνια (2,93 δολάρια) για τον μικρό σοκολάτενιο Ρώσο πρόεδρο των 100 γραμμαρίων και 65 χρούβνια για τον μεγάλο των 250 γραμμαρίων.



\"\"

«Από τη στιγμή που ο Πούτιν θα γίνει δικός σου, μπορείς να τον κάνεις ό,τι θέλεις», είπε στο ουκρανικό δίκτυο TSN ο Γιούρι Ναζάρουκ, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε την ιδέα. «Υπάρχουν άθρωποι σε αυτή τη χώρα που θα ήθελαν να φάνε τον Πούτιν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους».

Ο σοκολατένιος Πούτιν δεν είναι το μοναδικό ομοίωμα του Ρώσου προέδρου που κυκλοφορεί στην Ουκρανία. Στην πόλη Πολτάβα, μία έκθεση μοντέρνας τέχνης, φιλοξενεί ένα μικρό γλυπτό του Βλαντιμίρ Πούτιν που στο κάτω μέρος του έχει μία ταμπέλα η οποία γράφει: «Μην φτύνετε τον Πούτιν».



\"\"



\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook