Πολύ πιθανό να είναι ο Πανηλειακός η τρίτη και τελευταία ομάδα που ψάχνουμε για τον υποβιβασμό από τον νότιο όμιλο της Football League 2. Τουλάχιστον αν πιστέψουμε τους παράγοντες του Πανηλειακού οι οποίοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα αφού όπως αναφέρεται έχουν φτάσει στα… όριά τους λόγω της οικονομικής δυσπραγίας, αλλά κυρίως της αδιαφορίας των φιλάθλων να στηρίξουν την προσπάθεια.
Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πανηλειακός είναι υπόθεση που μας αφορά ΟΛΟΥΣ μας. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έρθουν για την ομάδα πολύ δύσκολες μέρες και αυτό πρέπει όλοι να το καταλάβουν πολύ καλά.

Η διοίκηση του Πανηλειακού, απευθύνει και πάλι κάλεσμα προς όλους τους φορείς, τους επιχειρηματίες και τους φιλάθλους να συνδράμουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο στην υγιή πορεία του Πανηλειακού στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μιας ομάδας που είναι άλλωστε πολύ σημαντικός εκπρόσωπος της ίδιας της πόλης!

Ο Πανηλειακός μας, η πιο ιστορική ομάδα της Ηλείας, που έχει δώσει σε όλους τους φιλάθλους αμέτρητες συγκινήσεις, χαρές και λύπες, που μας αντιπροσωπεύει τόσα χρόνια επάξια σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορεί να τα καταφέρει αν δεν έχει την βοήθεια όλων μας από οποιοδήποτε θέση είναι αυτή»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook