Οι… ηχηρές μεταγραφές στον Πανακρωτηριακό συνεχίζονται, αφού κάτοικος Χανίων θα δηλώνει πλέον και ο Νίκος Μποχώνης!
Η τεράστια μεταγραφική κίνηση του συλλόγου του Ακρωτηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (25/05), αφού ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Μανόλης Σβουράκης κατάφερε να αποσπάσει το \”ναι\” του \”Μπόχω\”, που συγκαταλέγεται πλέον στις σπουδαιότερες μεταγραφές στα χρονικά των \”κόκκινων\”. 

Ο 27χρονος ακραίος μεσοαμυντικός, που άφησε το δικό του στίγμα στον Α.Ο. Χανιά και που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν ακόμα μέλος των \”μπλε\”, συμφώνησε σε όλα με τον Πανακρωτηριακό και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο περίπου στην πόλη, όπου αγαπήθηκε ιδιαίτερα, αλλά αγάπησε και ο ίδιος. 

Ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τους Ερασιτέχνες του Άρη και αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Νέων Επιβατών. Στην Κρήτη \”κατηφόρισε\” πρώτη φορά το 2006 για λογαριασμό του Ηροδότου, όπου τον έφερε ο προπονητής Νίκος Ομηρίδης, μαζί με τον Ζήνδρο. Λόγω των αρκετών προβλημάτων τότε στον \”Ήρο\” τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρέθηκε στον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στον οποίο  έπαιξε ενάμισι χρόνο. Ακολούθησαν δύο σεζόν στις Αρχάνες και στον Γιούχτα, για να φορέσει τα μπλε του Α.Ο. Χανιά το καλοκαίρι του 2010. Σε τρεις σεζόν με τον ΑΟΧ μέτρησε 62 συμμετοχές και 5 γκολ, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Football League. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Προοδευτική, αλλά τα πολλά προβλήματα της ιστορικής ομάδας του Κορυδαλλού τον οδήγησαν γρήγορα στην έξοδο. 

Για τον \”Μπόχω\” ενδιαφέρθηκαν έντονα και άλλες ομάδες των Χανίων, και όχι μόνο.

Η επίσημη ανακοίνωση

Λίγο μετά το ρεπορτάζ του Flashnews.gr ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού:

«Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας, με τον εξαιρετικό σε ήθος και αγωνιστικά προσόντα ποδοσφαιριστή Νίκο ΜΠΟΧΩΝΗ. Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, αγωνιζόταν τη χρονιά που μας πέρασε στην Προοδευτική.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ στην Κρήτη αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο, Ο.Φ. Ιεράπετρας και Γιούχτα, πριν φορέσει με ιδιαίτερη επιτυχία για τρία (3) χρόνια τη φανέλα του Α.Ο Χανιά, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας μέχρι τη Football League.
Όλοι μας στην οικογένεια του Πανακρωτηριακού, του ευχόμαστε υγεία και είμαστε σίγουροι πως οι προσωπικοί του στόχοι, συμβαδίζουν με το δικό μας όραμα!
Νίκο, καλώς όρισες στο Ακρωτήρι!»

Τελ. ενημέρωση 18:41

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook