Τελευταία ενημέρωση: 23.38

Με το αποτέλεσμα να έχει \”κλειδώσει\” στο δήμο Χανίων και τα ποσοστά να σηματοδοτούν αλλαγή σκυτάλης στην Κυδωνίας, οι δυο υποψήφιοι προχώρησαν σε δηλώσεις με τον Τάσο Βάμβουκα να κάνει λόγο για απουσία κομματικού μηχανισμού και το Μανώλη Σκουλάκη να δηλώνει ότι το αποτέλεσμα ήταν κομματικό και όχι αυτοδιοικητικό.

Τάσος Βάμβουκας: \”Δε νίκησε κανένας κομματικός μηχανισμός\”

\”Εμείς δεν κινηθήκαμε μέσα σε μηχανισμούς, κάναμε έναν προεκλογικό αγώνα που ανέδειξε θέσεις και απόψεις. Είμαστε ένας συνδυασμός πολυσυλλεκτικός, ένας συνδυασμός ανθρώπων με διαφορετικές αφετηρίες και πρέπει να είναι σίγουρη η κοινωνία των Χανίων, ότι με αυτόν τον τρόπο θα πορευτούμε. Δεν νίκησε κανένας κομματικός μηχανισμός, ούτε άλλου είδους μηχανισμός, νίκησε ένας καθαρά αυτοδιοικητικός μηχανισμός που έχει σαν στόχο να λύσει προβλήματα, να βοηθήσει το δήμο να πάει μπροστά. Καταρχήν ευχαριστούμε όλους τους συνυποψηφίους για το ήρεμο κλίμα σε αυτή τη διαδικασία.\”

Παρακολουθήστε τη δήλωση του κ. Βάμβουκα:




Μανώλης Σκουλάκης: \”Οι εκλογές διεξήχθησαν με κομματικά κριτήρια\”

\”Οι εκλογές διεξήχθησαν με πολιτικά και κομματικά κριτήρια και όχι αυτοδιοικητικά\” είχε δηλώσει νωρίτερα ο Μανώλης Σκουλάκης μόλις συμπληρώθηκε η καταμέτρηση του 30% των εκλογικών τμημάτων.
 
Ο κ. Σκουλάκης συνεχάρη τον Τάσο Βάμβουκα για τη νίκη του, ωστόσο όπως υποστήριξε, το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε αυτοδιοικητικά.

Επιπλέον τόνισε ότι δεν αξιολογήθηκε το έργο της δημοτικής ομάδας που επιτελέστηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες ενώ καταλήγοντας ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους για τον \”καθαρό\”, όπως είπε, αγώνα καθώς και γαι τους δημότες που στήριξαν τον ίδιο και το συνδυασμό \”Χανιά – Μαζί για το δήμο μας\”

Παρακολουθήστε τη δήλωση του Μανώλη Σκουλάκη:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook